De Schuur

Op dit moment wordt er nog verbouwd, maar straks bevindt zich onder de rieten kap van de schuur een fantastische locatie, waar maximaal 22 personen kunnen slapen.

beschrijving

Deze eeuwenoude schuur heeft een bijzondere sfeer en een ongelooflijk mooi uitzicht. Op dit moment wordt de Schuur verbouwd, maar eind 2022 zal deze te huur zijn als groepsaccommodatie voor maximaal 22 personen. Er zullen 4 tweepersoons slaapkamers met eigen badkamer gerealiseerd worden en nog 7 tweepersoons bedstedes die gebruik van een gedeeld sanitair. Beneden bevindt zich een zeer ruim opgezette keuken die uitkomt op de grote ruimte. In de wintermaanden zal deze grote ruimte niet altijd verwarmd worden: de naastgelegen stalruimte zal dan als comfortabele woonkamer dienen. Zowel de Stal als de Schuur hebben openslaande deuren naar terrassen rondom de boerderij.

blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en schrijf je in voor onze

VIDEO TOUR (volgt)

op dit moment wordt Nynke's Pleats verbouwd

Zodra we meer weten over de planning van de werkzaamheden, zal de beschikbaarheid bijgewerkt worden. Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf u dan alvast in voor onze nieuwsbrief!

Beschikbaarheid

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Reserveer van 1 beschikbare accommodaties.

DE SCHUUR beschikbaar voor de geselecteerde periode.

VRAGEN?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.