De Schuur

Op dit moment wordt er nog verbouwd, maar vanaf medio 2023 bevindt zich onder de nieuwe rieten kap van de schuur een fantastische locatie, waar maximaal 20 personen kunnen slapen en waar je tot 60 personen kan ontvangen in de grote deel.

Deze eeuwenoude schuur heeft een bijzondere sfeer en een ongelooflijk mooi uitzicht. Op dit moment wordt de Schuur verbouwd, maar straks zal deze te huur zijn als gastenverblijf voor maximaal 20 personen. Er zullen 4 tweepersoons slaapkamers met eigen badkamer gerealiseerd worden en nog 5 zogenaamde 'skyls': kleine knusse kamertjes onder het dak, die gebruik maken van gedeeld luxe sanitair (o.a. 3 douches en 2 wc's). Daarnaast is er een sauna. Beneden bevindt zich een ruime gezellige woonkamer in de stal en een comfortabele boeren keuken die uitkijkt op de grote zaal. Zowel de stal als de zaal hebben openslaande deuren naar terrassen rondom de boerderij.

de schuur is ook te huur in combinatie met het voorhuis

zonnige stal

Waar vroeger de koeien stonden, kan je nu heerlijk van het uitzicht genieten door de openslaande deuren naar de terpweide op het zuiden. In deze ruime woonkamer bevinden zich twee zithoeken en een eettafel voor 20 personen. Ook is hier één van de twee trappen naar de bovenverdieping.

grote keuken

In de halve eeuw dat Nynke's Pleats een restaurant was, zat hier de bar en werd het eten hier uitgeserveerd. Nu is het een grote keuken met antieke elementen en modern comfort: o.a. een gietijzeren Esse fornuis (inductie en fantastische ovens), twee afwasmachines, twee koelkasten en alle mogelijkheden om samen een prachtig diner te (laten!) koken.

grote deel voor speciale gelegenheden

De Schuur heeft een grote en spectaculaire deel die zeer geschikt is voor speciale activiteiten. Stichting Nynke's Pleats organiseert hier regelmatig concerten en bijzondere bijeenkomsten. U kunt de deel tijdens uw verblijf gebruiken. Mocht u zelf speciale plannen hebben voor een evenement met meer personen tijdens uw verblijf, neem dan contact met ons op.

negen slaapkamers voor max twintig personen

Er zijn 4 slaapkamers met een eigen badkamer en een comfortabel bed van 160x210. Verder zijn er 2 skyls (kleine knusse kamertjes onder de rieten kap) met een bed van 160x210, 1 skyl met 2 losse bedden van 90x210 en 2 skyls met een 160x210 bed en een los bed van 90x210. Deze skyls hebben gedeeld sanitair (3 luxe douches, 2 WC's)

sauna

De sauna bevindt zich op de eerste verdieping naast de douches, onder het schuine dak en de balken. Heerlijk om na een frisse wandeling over de dijk op te warmen, of voor uitgebreide spa-sessies. De sauna is met maximaal 5 personen tegelijk te gebruiken.

het terrein

De boerderij ligt op ca. 3.500m2 eigen grond, rondom zijn terrassen, er is een grote boomgaard en een bloemenweide. Bij het aanplanten wordt rekening gehouden met de historische structuur van het erf, oorspronkelijke soorten én met de biodiversiteit en vogelpopulatie in het gebied.

Duurzaamheid

Nynke's Pleats wordt duurzaam verwarmd (warmtepompen) en geventileerd (WTW-installaties). Bij de restauratie van het monument is gewerkt met lokale partijen en is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van hergebruikte en duurzame materialen uit de omgeving, zoals het riet dat afkomstig is uit de Makkumersúdwaard. Ook voor de inrichting is gekozen voor een mix van antiek en vintage design.

toegankelijkheid

De schuur van Nynke's Pleats is redelijk goed toegankelijk voor mensen met een handicap. De entree aan de parkeerplaats heeft een schuine helling, er is een wc geschikt voor rolstoelgebruikers op de begane grond, er is een traplift naar de eerste verdieping en er is een tweepersoons slaapkamer met aangepaste badkamer.

Parkeren én laden

Nynke's Pleats heeft een zeer ruime eigen parkeerplaats mét oplaadpunt voor elektrische auto's. Op dit moment wordt op de parkeerplaats nog gewerkt, o.a. aan een rustpunt voor fietsers en wandelaars. Wij vinden het belangrijk dat deze bijzondere plek straks voor iedereen toegankelijk is.

  • Totaal ca. 500 m2 met ruim omliggende tuin (ca. 3000 m2)
  • 4 slaapkamers met tweepersoons (160 x 210 cm) bedden en eigen sanitair (waarvan 1 geschikt voor mensen in een rolstoel)
  • 2 skyls (kleine knusse kamers onder het dak) met twee-persoons (160 x 210 cm) bed
  • 1 skyl met 2 eenpersoons (90 x 210 cm) bedden
  • 2 skyls met tweepersoons (160 x 210 cm) bed én eenpersoons (90 x 210 cm) bed
  • 3 luxe douches en 2 WC’s boven (beneden een ruime WC-groep)
  • Prijzen inclusief lakens, handdoeken en schoonmaak
  • Minimale huurperiode 2 dagen, in de zomervakantie 1 week

PRIJZEN

De Schuur is het hele jaar door te huur. De prijzen zijn afhankelijk van het moment in het jaar en het aantal dagen, en beginnen vanaf 930 euro per nacht (exlusief toeristenbelasting). Gebruik de beschikbaarheids-agenda hier onder om de prijs voor jouw periode te zien.

op dit moment wordt de schuur nog verbouwd

Wij verwachten dat we deze zomer helemaal klaar zijn met de boerderij, aan het omliggende terrein zal nog wat langer gewerkt worden. De overlast hiervan zal beperkt zijn. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en precies weten wanneer de verhuur van start gaat? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Beschikbaarheid

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Reserveer van 1 beschikbare accommodaties.

DE SCHUUR beschikbaar voor de geselecteerde periode.

Prijzen beginnen bij: