ZAAL & ERF

ZAAL & ERF

Het erf en de grote zaal van Nynke's Pleats zijn te gebruiken voor publieke activiteiten, vergaderingen, diners en andere gelegenheden.

BIJZONDERE ACTIVITEITEN

Nynke's Pleats is een ontmoetingsplaats voor culturele evenementen, natuurorganisaties en lokale initiatieven. Zowel de grote Schuur als het Erf bieden de mogelijkheid bijzondere activiteiten te organiseren. Wij organiseren zelf en werken graag samen met partners uit de omgeving. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

ETEN & DRINKEN

Tot 2018 was Restaurant de Nynke Pleats een begrip in Friesland. Vanaf 2022 is het weer mogelijk om met uw gezelschap te borrelen, lunchen of dineren in Nynke's Pleats. Wij werken samen met lokale cateraars en u kunt ook zelf iets organiseren vanuit onze grote nieuwe keuken. Graag gaan we met u in gesprek over de mogelijkheden.

op dit moment wordt Nynke's Pleats verbouwd

Zodra we meer weten over de planning van de werkzaamheden, zal de beschikbaarheid van de ruimtes bijgewerkt worden. Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf u dan alvast in voor onze nieuwsbrief!

Wat een geweldige plek! Dat uitzicht is onvervangbaar. We komen zeker terug.

SLAPEN IN NYNKE'S PLEATS

Vanaf 2022 kunt u ook slapen in Nynke's Pleats. Ideaal in combinatie met een ontvangst in de grote Schuur, maar ook als bijzondere vakantiebestemming, voor een familieweekend of voor een hei-sessie met uw bedrijf. Maak kennis met de mogelijkheden van dit prachtige Rijksmonument.

AUTHENTICITEIT & COMFORT

HET VOORHUIS

straks voor 4-5 personen, houtkachel, ruime woonkeuken, twee slaapkamers en bedstede

RUIMTE & VERGEZICHTEN

DE SCHUUR

straks voor 18 personen, 9 slaapkamers, luxe keuken en sauna

VRAGEN?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.