Nieuwe naam, nieuwe huisstijl

Restaurant De Nynke Pleats was een begrip in de omgeving. We hebben de laatste maanden gemerkt dat de naam voor velen herinneringen oproept aan mooie momenten uit het verleden. We hebben er lang over nagedacht. Met deze herbestemming willen we een duidelijke nieuwe start maken op deze plek, maar zonder dat oude gevoel helemaal weg te gooien. En daarnaast willen we recht doen aan Nynke Postma, de laatste bewoonster van de boerderij. Het is dus een subtiele verandering geworden. Vanaf 2021 heet De Nynke Pleats, Nynke’s Pleats! We hebben ontwerper Leendert Masselink gevraagd een logo te ontwikkelen dat past bij dit bijzondere erfgoed en de omgeving. We zijn heel blij met het resultaat. Leendert heeft het oudste stukje van de boerderij: de balken in de schuur, als uitgangspunt genomen.

De oude huisstijl van restaurant De Nynke Pleats

De nieuwe huisstijl van Nynke’s Pleats door Leendert Masselink

Comments are closed.