zaalverhuur

ZAKELIJK

Wil je met een team een (meerdaagse) sessie organiseren of zoek je een locatie voor een training? De verschillende ruimtes van Nynke's Pleats zijn op verschillende manieren in te zetten en er is veel mogelijk.

De eeuwenoude ‘pleats’ heeft een bijzondere sfeer, een ongelooflijk mooi uitzicht en terrassen rondom. Het is mogelijk met maximaal 85 personen een bijeenkomst te organiseren. Daarnaast kan je met maximaal 20 (of 22) personen blijven slapen verdeeld over 9 (of 10) kamers.

De grote en spectaculaire zaal is zeer geschikt voor speciale activiteiten. Stichting Nynke’s Pleats organiseert hier regelmatig concerten en bijzondere bijeenkomsten. Mocht je zelf speciale plannen hebben voor een bijeenkomst, neem dan contact met ons op. 

keuken

In de halve eeuw dat Nynke's Pleats een restaurant was, zat hier de bar en werd het eten hier uitgeserveerd. Nu is het een grote keuken met antieke elementen en modern comfort: o.a. een gietijzeren Esse fornuis (inductie en fantastische ovens), twee afwasmachines, twee koelkasten en alle mogelijkheden om samen een prachtig diner te (laten!) koken.

extra's

Er zijn verschillende faciliteiten aanwezig, zoals een prachtige Steinway vleugel uit 1924 die gestemd kan worden voor professionals. Verder zijn er praktische zaken als een beamer, flip-overs, (klap)stoelen tot ca. 85 personen, 5 statafels en servies en glazen tot ca. 40 personen. Wij kunnen in overleg overige materialen inhuren.

het terrein

De boerderij ligt op ca. 3.500m2 eigen grond, rondom zijn terrassen met weids uitzicht, er is een grote boomgaard en een bloemenweide. Bij het aanplanten is rekening gehouden met de historische structuur van het erf, oorspronkelijke soorten én met de biodiversiteit en vogelpopulatie in het gebied.

DE GROTE ZAAL

DE KEUKEN

Duurzaamheid

Nynke's Pleats wordt duurzaam verwarmd (warmtepompen) en geventileerd (WTW-installaties). Bij de restauratie van het monument is gewerkt met lokale partijen en is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van hergebruikte en duurzame materialen uit de omgeving, zoals het riet dat afkomstig is uit de Makkumersúdwaard. Ook voor de inrichting is gekozen voor een mix van antiek en vintage design.

toegankelijkheid

De benedenverdieping van de Pleats is goed toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Er is een wc geschikt voor rolstoelgebruikers op de begane grond, er is een traplift naar de eerste verdieping en er is een tweepersoons slaapkamer met aangepaste badkamer.

Parkeren én laden

Nynke's Pleats heeft een zeer ruime eigen parkeerplaats mét oplaadpunt voor elektrische auto's. Op dit moment wordt op de parkeerplaats nog gewerkt, o.a. aan een rustpunt voor fietsers en wandelaars. Wij vinden het belangrijk dat deze bijzondere plek straks voor iedereen toegankelijk is.

PRIJZEN

De grote zaal is het hele jaar door te huur. De prijzen zijn afhankelijk van het soort actitiviteit en het aantal mensen. Benieuwd wat er mogelijk is? Neem dan contact met ons op via mail of telefoon.

RESERVEREN

Als je bij ons een reseveringsaanvraag doet, is dat altijd vrijblijvend. Je maakt je aanvraag pas definitief als je binnen twee weken een aanbetaling doet. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op als je een aanvraag gedaan hebt.

BESCHIKBAARHEID