Nynke’s Jierdei

Vandaag is het Nynke’s Jierdei, oftewel de verjaardag van Nynke Postma. Volgend jaar is het 120 jaar geleden dat ze geboren werd. Een mooi streven om op die datum haar oude boerderij opnieuw officieel in gebruik te nemen.

Zet de datum 25 september 2022 alvast in je agenda! Dat is het moment waar we vanaf nu naar toe gaan werken. We houden jullie graag op de hoogte via de nieuwsbrief.

 

Voor degene die een beetje een beeld willen krijgen hoe ver we nu zijn: op dit moment wordt het voorhuis onder handen genomen en de duurzame installaties (o.a. twee warmtepompen!) zijn klaar voor gebruik. In april 2022 krijgt de schuur een nieuw rieten dak, waarna we de binnenkant daar kunnen afwerken. Die 25 september 2022 wordt dus nog best een uitdaging… maar sowieso een mooie dag voor een feestje!

Comments are closed.