herstel Terpweide

Vandaag een grote stap in de ontwikkeling van het terrein: de terpweide is aangevuld met 250 kuub Friese kleigrond. Dat klinkt als veel, dat is het ook: 12 volle vrachtwagens zochten voorzichtig manoevrerend hun weg over de terp om aan de achterzijde hun lading te storten. Die werd vervolgens zorgvuldig door een kleine kraanwagen over de weide verdeeld. De bestuurder in kwestie is vanmorgen om half zeven begonnen en nu, om kwart over zes ’s avonds aan het afronden… respect!

Nu eerst een paar weken inklinken, dan nogmaals uitvlakken en dan eindelijk de eerste stappen richting die openbare bloemenweide waar we mooie dingen kunnen gaan doen (zónder natte voeten te krijgen ;).

Het eindresultaat na een lange dag hard werken. Waar is al die kleigrond gebleven…?

Comments are closed.