Vorderingen…

Ja ja, het is inmiddels eind 2022 en we hebben jullie nog steeds niet laten weten hoe ver we nou zijn… en natuurlijk is het best een flink ‘projectje’ zo’n boerderij van ruim 600 m2. Ook wij hebben ons daar een beetje op verkeken. Je had heerlijk een cameraploeg van ‘Ik vertrek’ mee kunnen laten lopen de afgelopen 2,5 jaar en daar hadden voldoende mooie momenten ingezeten voor goede televisie. Maar we blijven positief, want het wordt ontzettend mooi en goed en we zijn heel blij met de fantastische vakmensen die we om ons heen hebben om dit samen met ons te realiseren. Vooral Rein Miedema, van bouw- en timmerbedrijf Miedema Van Der Velde heeft inmiddels elk stukje hout in de boerderij wel door zijn kundige vingers laten gaan.

Inmiddels zijn we echt al best ver; de vloeren in de schuur en stal zijn gelegd, de duurzame installaties draaien (en werken!), vrijwel al het sanitair (9 badkamers en in totaal 11 wc’s…) is af. Dat zijn grote stappen, maar het venijn zit hem vooral in de afwerking. Wij hopen en verwachten rond mei 2023 de binnenkant van de boerderij ‘af’ te hebben en nog tot eind 2023 bezig te zijn met het terrein er om heen. Zo komt er nog een schuur voor het rustpunt voor fietser en wandelaars op de parkeerplaats.

En natuurlijk gaan we dan alles mooi laten fotograferen. Dit zijn alvast twee ‘kiekjes’ van de schuur (de wanden worden nog afgewerkt) en van één van de nieuwe slaapkamers in de schuur boven. We zien er naar uit jullie straks veel meer te kunnen laten zien!

Comments are closed.