NIEUWE FOTO’S ÉN UPDATE WEBSITE

Op 14 oktober, was fotograaf Ada Nieuwendijk in Piaam. Ada is een vriendin, maar vooral ook een fantastische vakvrouw. Het fotograferen van huizen is voor haar dagelijkse kost. Meestal zijn dat luxe appartementen voor op Funda, maar nu was het een hele boerderij. En die 600 vierkante meter leverde flink wat werk op: ze is uiteindelijk van ’s ochtends vroeg tot het einde van de dag bezig geweest en heeft een grote klus gehad aan het nabewerken. Maar het eindresultaat mag er absoluut zijn! Eindelijk is het gelukt om de mooie sfeer van de verschillende ruimtes vast te leggen, iets wat tot nu toe lastig was. We hebben meteen de website een update gegeven. Het is vanaf nu mogelijk om de boerderij te huren via de website, of tenminste informatie en beschikbaarheid op te vragen. 

Mocht je nog gekke dingen zien op de site of zaken die niet werken, geef het vooral even door via de mail!

Comments are closed.