Amarens de boer op podium piaam

Singer-songwriter Amarens de Boer samen met gitarist Jan Bartlema op podium Piaam

Op 2 maart 2024 waren Amarens de Boer en Jan Bartlema in Nynke’s Pleats voor een prachtige muzikale avond. Amarens ontroerde en vermaakte met haar mooie en persoonlijke teksten en glasheldere stem. Jan speelde een prachtige eigen compositie en liet ‘zijn gitaar glimlachen’. Ze kregen een staande ovatie van het enthousiaste publiek.

Over Amarens de Boer

Amarens de Boer (1993) is geboren in Groningen, opgegroeid in Zeeland en Friesland en heeft gestudeerd aan het conservatorium in Maastricht. Haar muziek heeft net als haar roots veel verschillende invloeden: kleinkunst, jazz en popmuziek. De teksten bevatten vaak een woordgrap en omvatten allerlei thema’s. In de zomer van 2020 heeft ze de kleine prijs van Friesland Singer-songwriters gewonnen met het liedje #wemogenweer. Naast liedjesschrijver en zangeres, is Amarens (net als Jan Barlema!) ook muziekdocent in Drachten. Sinds 2022 vormen Amarens en Jan het gelegenheidsduo “Foetus en Fossiel”. 

Het concert wordt mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van Stichting Nynke’s Pleats (ANBI) en door particuliere schenkers.
Comments are closed.