zaterdag 2 maart – amarens de boer op podium piaam

Singer-songwriter Amarens de Boer op podium Piaam

Amarens zal met haar glasheldere stem, haar mooie en soms ook grappige liedjes voor ons zingen. Alvast een voorproefje? Luister dan vooral naar het prachtige nummer Schepen verbrand dat ze recent maakte in opdracht van het Hannemahuis in Harlingen.

Een deel van het programma speelt ze samen met gitarist Jan Bartlema. Tussen de sessies door is de bar van Nynke’s Pleats open. Het wordt een informele avond vol gezelligheid en muziek.

RESERVEER NU JE KAARTJES!
  • Zaterdag 2 maart 2024
  • Inloop vanaf 19.30 uur
  • Optreden vanaf 20.00 uur
  • Toegang €5
Over Amarens de Boer

Amarens de Boer (1993) is geboren in Groningen, opgegroeid in Zeeland en Friesland en heeft gestudeerd aan het conservatorium in Maastricht. Haar muziek heeft net als haar roots veel verschillende invloeden: kleinkunst, jazz en popmuziek. De teksten bevatten vaak een woordgrap en omvatten allerlei thema’s. In de zomer van 2020 heeft ze de kleine prijs van Friesland Singer-songwriters gewonnen met het liedje #wemogenweer. Naast liedjesschrijver en zangeres, is Amarens (net als Jan Barlema!) ook muziekdocent in Drachten. Sinds 2022 vormen Amarens en Jan het gelegenheidsduo “Foetus en Fossiel”. 

€ 5,00
Totaal: € -
Het concert wordt mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van Stichting Nynke’s Pleats (ANBI) en door particuliere schenkers.
Comments are closed.