DEEL & ERF

DEEL & ERF

Het erf en de grote Deel van Nynke's Pleats zijn te gebruiken voor publieke activiteiten, vergaderingen, diners en andere gelegenheden

BIJZONDERE ACTIVITEITEN

Nynke's Pleats is een ontmoetingsplaats voor culturele evenementen, natuurorganisaties en lokale initiatieven. Zowel de grote Schuur als het Erf bieden de mogelijkheid bijzondere activiteiten te organiseren. Wij organiseren zelf en werken graag samen met partners uit de omgeving. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

ETEN & DRINKEN

Tot 2018 was Restaurant de Nynke Pleats een begrip in Friesland. Vanaf eind 2022 is het weer mogelijk om met je gezelschap te borrelen, lunchen of dineren in Nynke's Pleats. Wij werken samen met lokale cateraars en je kan ook zelf iets organiseren vanuit onze grote nieuwe keuken. Graag gaan we met je in gesprek over de mogelijkheden.

op dit moment wordt Nynke's Pleats verbouwd

Zodra we meer weten over de planning van de werkzaamheden, zal de beschikbaarheid van de ruimtes bijgewerkt worden. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je dan alvast in voor onze nieuwsbrief!

SLAPEN IN NYNKE'S PLEATS

Vanaf 2022 kan je ook slapen in Nynke's Pleats. Ideaal in combinatie met een ontvangst in de grote Deel, maar ook als bijzondere vakantiebestemming, voor een familieweekend of voor een hei-sessie met je bedrijf. Maak kennis met de mogelijkheden van dit prachtige Rijksmonument.

AUTHENTICITEIT & COMFORT

HET VOORHUIS

straks voor 5 personen, houtkachel, ruime woonkeuken, twee slaapkamers en bedstede

VRAGEN?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

[formidable key="contact3"]