Deadline op Nynke’s Jierdei…

Eind december 2022 gaf ik een laatste update via deze blog over de vorderingen van de restauratie en herbestemming. Ook toen noemde ik al dat we het flink onderschat hadden, maar dat het wel heel mooi ging worden. En ja, ik kan zeggen, dat is gelukt! We hebben nog een paar weken om de laatste puntjes op de i te zetten, dan moet het af zijn.

Want dit jaar vieren we op 25 september niet Nynke’s Jierdei (zoals we de laatste twee jaar deden – 2021 – 2022), maar ontvangen we de eerste gasten in het grote gastenverblijf. En het zijn niet zomaar gasten: het is een internationaal bedrijf met partners van over de hele wereld die hier hun jaarlijkse seminar houden. Het mooie is dat we hierbij samenwerken met de buren: een deel van de groep zal slapen in Piaam State. Wij hebben in Nynke’s Pleats 11 slaapkamers gerealiseerd voor maximaal 24 gasten. Dat is veel, maar zelfs te weinig voor deze groep. Overdag maken ze gebruik van de grote ruimte in de Schuur, die nu helemaal af is. 

In oktober laten we de hele boerderij door een professional fotograferen, dus tot die tijd moeten jullie het nog even met mijn kiekjes doen. Of kom gewoon zelf een keer kijken!

Comments are closed.